Întrebări frecvente

Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

Despre cursurile de Blockchain

1. Mergi pe pagina Blockchain și alege cursul la care vrei să participi.

2. Apasă butonul "Intră în cont" pentru a accesa contul tău. În cazul în care nu ai cont, vei avea opțiunea să creezi un cont nou, folosind link-ul "Register now".

3. După ce ai creat contul mergi pe pagina cursului la care vrei să te înscrii și apasă butonul "Rezerv bilete".

4. În pagina următoare, te rugăm să introduci date corecte și complete despre tine, inclusiv datele companiei pentru persoane juridice, dacă este cazul. Aceste date vor fi utilizate pentru emiterea facturii finale.

5. După ce ai introdus toate datele necesare, apasă butonul "Plasează comanda".

6. Urmează pașii descriși în pagina de confirmare a comenzii sau în e-mail-ul primit de la noi.

Notă: Confirmarea plății integrale trebuie să fie trimisă pe adresa contact@inteldev.ro în decurs de 72 de ore de la momentul acestei rezervări, în caz contrar rezervarea devine nulă.

Notă: Plata prin transfer bancar efectuată în numele unei Persoane Juridice pentru care se emite Factură Fiscală trebuie făcută doar din contul respectivei Persoane Juridice.

Notă: În cazul în care dorești să te retragi după începerea cursului, suma de bani plătită nu va fi restituită.
Aparent, durata redusă a unui curs poate sugera faptul că informațiile furnizate sunt puține și superficiale. Însă, atunci când structura cursului este clară și bine definită, iar conținutul de umplutură și timpii pierduți cu date irelevante sunt eliminați, studentul beneficiază de un proces de învățare intens și eficient, fără a fi nevoie de săptămâni sau luni de întâlniri periodice, care să necesite modificări ale programului personal și timp pierdut în trafic. Cursurile noastre se bazează pe teorie bine structurată și ușor "digerabilă", exemplificarea conceptelor discutate și punerea lor în practică, atunci când este cazul, și o sesiune de Q&A care nu se termină până la ultima întrebare. Scurt, eficient, la obiect, astfel încât să obții rezultatul final cât mai rapid.
Nu. Momentan, preferăm să ne concentrăm pe cele trei domenii pe care dorim să le promovăm în România: Blockchain, Cryptocurrency și Cybersecurity. Ne propunem să ne ocupăm de puține lucruri și să le facem bine, nu să replicăm ceea ce predau deja multe alte companii de training - cursuri de tot felul pentru "vânătorii" de diplome. Noi ne dorim "vânători" de tehnologii revoluționare și skill-uri practice.
Simplu, viitorul Internetului are la bază tehnologia Blockchain, iar cel al economiei - monedele virtuale. Într-adevăr, nu vom avea o adopție de masă a acestor tehnologii în următorii doi sau trei ani, dar spre acest lucru ne îndreptăm cu siguranță. Cine nu și-ar fi dorit să fie printre primii care pot lucra cu tehnologiile web, atunci când asistam la nașterea Internetului, înainte de anul 2000? Cine nu ar fi vrut să aibă competențele pentru a fi printre primii angajați ai Amazon, Google sau Yahoo? Mai mult decât atât, nu-i așa că ți-ai fi dorit să investești în Bitcoin pe vremea când valora câțiva cenți? În prezent, asistăm la o nouă revoluție a Internetului, la un nou moment zero, așa cum a fost cel din anii '90. Iar acum, privind în retrospectivă la ultimii 20 de ani, realizăm cât de mult a evoluat această industrie. Suntem convinși că peste alți 10 sau 20 de ani vom privi la prezent în același mod.
Simplu, pentru că ne propunem să acordăm cât mai multă atenție fiecărui student în parte, într-un mediu restrâns și bine organizat. Mai mult decât atât, ne dorim să avem posibilitatea de a răspunde la toate întrebările participanților, lucru aproape imposibil într-o sală aglomerată. În cele din urmă, scopul nostru nu este de a înghesui cât mai multe persoane într-o singură sesiune de curs pentru profit pe termen scurt, ci de a vedea fiecare student satisfăcut de calitatea training-ului la care participă și de interacțiunea cu instructorul.
Abordarea noastră în acest caz este una flexibilă, anume că nu vom amâna sau anula cursul dacă nu se ocupă toate cele 10 locuri disponibile. Mai precis, am stabilit un număr minim de studenți înscriși per curs (7 - "Blockchain pentru Investitori", 5 - "Blockchain pentru Manageri IT", 5 - "Blockchain pentru Programatori") - cursul se va desfășura la data și ora stabilite, dacă sunt îndeplinite aceste praguri minime de participanți înscriși. În cazul în care pragul minim nu este atins, atunci cursul va fi amânat pentru o dată ulterioară.
Momentan, nu. Singura metodă de plată în acest moment este prin transfer bancar în contul ING Bank al IntelDev. În prezent, lucrăm la implementarea plăților prin PayPal și cu Bitcoin.

Despre serviciile de Cybersecurity

IntelDev furnizează o gamă completă de servicii de cybersecurity pentru a testa orice infrastructură wired și wireless în întreaga sa complexitate și diversitate, pentru a descoperi puncte sensibile în variate aplicații și servicii web, precum și predispoziția utilizatorilor la atacuri de tip social engineering. De asemenea, oferim și training de securitate cibernetică managerilor și angajaților din companie, la cererea dvs.
Echipa IntelDev reunește câțiva dintre cei mai buni specialiști români în cybersecurity, networking și programare, cu experiență vastă în penetration testing și vulnerability assessment și certificări consacrate oferite de Offensive Security, GIAC, Cisco sau CompTIA.
Clienții noștri sunt reprezentați de companii private cu sediul sau sucursale în România, de la IMM-uri la corporații, cu afaceri în diverse domenii de activitate, conștiente de riscurile la care își expun infrastructura, informațiile de business, angajații și afacerea în general, în cazul în care neglijează aspectul securității cibernetice.
Vă rugăm să folosiți formularul de contact, adresa de e-mail sau numărul de telefon afișate pe website pentru a lua legătura cu noi, urmând să stabilim o întâlnire pentru a realiza o estimare a nevoilor pe care le aveți.
Vestea rea este că nu va rămâne, atât timp cât nu luați măsuri proactive. Peisajul securității cibernetice se modifică într-un ritm foarte alert, amenințările se diversifică și devin din ce în ce mai complexe, iar atacatorii tot mai creativi. O statistică a Comisiei Europene arată că anul trecut 80% din companiile din Europa au căzut victime unei forme de atac cibernetic și de cele mai multe ori nici nu au sesizat acest lucru până nu a fost prea târziu. Cu toate acestea, există și vești bune - specialiștii IntelDev sunt în permanență actualizați referitor la cele mai noi tehnici ofensive și defensive și pregătiți să le pună în aplicare pentru a vă menține compania protejată. De aceea, oferim și opțiunea încheierii unui contract de mentenanță periodică, adaptat nevoilor și infrastructurii dvs., pentru verificarea predispoziției companiei la atacuri cibernetice și implementarea unor măsuri proactive care să reducă la minumum orice risc.
Într-un cuvânt - maxim. Toate constatările, testele, documentele și rapoartele rezultate pe parcursul și la finalul contractului sunt strict confidențiale și vor fi stocate, comunicate și predate folosind cele mai înalte standarde de criptare. Orice acțiune, procedură sau test (incluzând rezultatele acestora) sunt guvernate de un contract de confidențialitate, în timpul și după finalizarea furnizării serviciilor contractate.
Pentru a stabili un tarif vom lua în considerare diferiți factori, precum serviciile pe care le alegeți, dimensiunea și complexitatea infrastructurii, locația sediului/sediilor companiei etc., în urma unei discuții detaliate.

Nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta?